Nieuw: PowerStain Cool Mist & Ginger Snap

Geweldig nieuws van team PowerStain! Dankzij het enorme succes van de liquid dye konden we niet stil blijven zitten en hebben we twee nieuwe kleuren toegevoegd aan de familie. Maak kennis met Cool Mist en Ginger Snap. Deze asblonde en roodbruine tint zorgen ervoor dat jij nu nog meer klanten kunt bedienen. 

PowerStain van Mrs.Highbrow is een supersnelle wenkbrauwverf met een hybrid effect. Deze liquid dye is net anders dan onze Hybrid Dye  en vooral geschikt voor beauties die échte power brows willen. PowerStain kleurt de haartjes tot wel 6 weken en de afdruk op de huid houdt tot 7 soms 10 dagen. Zo kan jouw klant lekker lang genieten van haar power brows. En het grootste voordeel? De naam zegt het al: al na 10 minuten laat de verf een krachtige afdruk achter op de huid. 


Naast de vier mooie kleuren PowerStain die we al hadden, is de range uitgebreid met de kleuren Cool Mist en Ginger Snap.

PowerStain Cool Mist


PowerStain Cool Mist is de lichtste kleur die we hebben. Het is een asblond, speciaal voor types met lichte wenkbrauwen en een lichte huid. De kleur geeft een licht afdruk achter op de huid. Omdat de kleur zo subtiel is, is Cool Mist minder geschikt voor Airbrush Brows.
Mengen: Is alleen Cool Mist te licht? Meng de kleur met een druppeltje Coffee Bean, of zelf Velvet Noir. 

PowerStain Ginger Snap


PowerStain Ginger Snap is een mooie roodbruine kleur. Speciaal voor iedereen die warmbruin brows wil. Toch zul je de kleur minder vaak alleen gebruiken, maar mixen met Muddy Mocha of Coffee Bean houd deze kleur nog steeds warm, maar niet te rood.

Mrs.Highbrow Powerstain
De andere kleuren PowerStain, van licht naar donker.

De Tinten PowerStain Op Een Rijtje

Naast de nieuwe kleuren PowerStain heeft Mrs.Highbrow nog vier prachtige tinten.


Desert Sand: Levendig Light Brown


Desert Sand is een mooie lichte bruintint. Speciaal voor blonde klanten en/of vrouwen met een heel lichte huid, en voor iedereen die de brows niet te donker wil. De kleur pakt iets minder intens op de huid, en voor Airbrush Brows kan de kleur vaak te licht zijn.Muddy Mocha: Mooi Medium Brown


Muddy Mocha is een mooie natuurlijke bruintint. Niet te warm, maar ook zeker niet te koel.Coffee Bean: Intens Dark Brown


Coffee Bean is een donkerbruine tint, voor dames en heren met donker tot zwart haar en een (licht)getinte huid.Velvet Noir: Almost Black


Velvet Noir is een bijna zwarte kleur, speciaal voor de donkere huid. Wenkbrauwhaartjes die al zwart zijn, maak je er natuurlijk niet donkerder mee, maar het zorgt wel voor een duidelijke afdruk op de huid. 

De Beste Kleuren Om Mee Te Airbrushen

Als je met PowerStain gaat airbrushen heb je een intense kleur nodig. De donkerste kleuren zijn daarom het meest geschikt. Denk aan Muddy Mocha, Coffee Bean en Velvet Noir. Wil een klant niet te donker, mix dan Desert Sand met Muddy Mocha in een 1:1 ratio.

Airbrush Activator Of Developer

PowerStain kun je mengen met de creamy Developer of met Airbrush Activator. De speciale Developer is ontwikkeld als je gaat verven met een kwast. Mix PowerStain en Developer dan in de volgende ratio: 2 delen verf, en 1 deel Developer.


Ga je voor Airbrush Brows? Meng de verf dan met de speciale Airbrush Activator in een 1:1 ratio. Begin met 6-10 druppels PowerStain en 6-10 druppels Airbrush Activator.