How to • May 06, 2020

Ben jij er helemaal klaar voor?

Mrshighbrow-open-salon-blogpost

Wat een geweldig nieuws! Eindelijk, na bijna twee 2 maanden, mogen salondeuren weer wagenwijd open. Ben jij er al klaar voor? Wij delen graag hoe wij ons voorbereiden. Doe er je voordeel mee!

 

Mondkapje of niet?

Zoals je hebt kunnen horen tijdens de persconferentie ben je niet verplicht om een mondkapje te dragen. Maar het mag natuurlijk wel! Sterker nog, wij raden het wel aan. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je klanten. Om zo veilig mogelijk te werken. Laat het verder aan hen over of zij zelf een mondkapje willen dragen. Je kunt tijdens het boeken vragen om er zelf een mee nemen, zodat jij jouw mondkapjes voor jezelf kunt bewaren. Een sjaal voor het gezicht kan natuurlijk ook.

Mrshighbrow-salon-academy

Desinfecteren

Overbodig om te zeggen, maar hygiene voor alles. Laat klanten direct bij binnenkomst hun handigen reinigen met desinfectant. Zet naast de ingang een tafeltje neer met een flacon handgel en tissues. Of zet het op de tafel van de wachtruimte. Uiteraard reinig je deze flacon regelmatig. Verder reinig je na elke klant: deurklinken, stoelleuningen, de pinautomaat. Handig om dit met een Barbicide spray te doen. Momenteel niet leverbaar. Maar je kunt ook gewoon een lege fles glassex vullen met Barbicide geconcentreerd en water. De verhouding is 5% Barbicide op 1 liter water. Op je werktafel zet je natuurlijk een flacon Barbicide voor al jouw tools.

 

Alleen Waxen

Het is up to you, maar bij Mrs.Highbrow hebben we besloten voorlopig even niet te threaden. Dat komt omdat onze specialisten allemaal met de mondtechniek werken, en dat gaat niet samen met een mondkapje. Beheers je de nektechniek? Dan kun je natuurlijk prima threaden. Wees overigens niet bang om klanten teleur te stellen dat je alleen even waxt. Ze zijn allang blij dat hun brows weer aan de beurt zijn. Met wat voor techniek dan ook!

 

Anderhalve meter afstand

In de salon van Mrs.Highbrow werken we normaal gesproken met zes specialisten. Voorlopig zijn er maximaal 4 brow queens aanwezig, zodat er tussen elke stoel een behandelstoel vrij kan blijven. Hierdoor is het voor ons niet nodig om met schotten te werken. Heb jij een salon waarin je geen anderhalve meter tussen je klanten kunt houden? Een plexiglazen wand is het mooist, maar ook kostbaar. Maar om geld te besparen zou je ook voor een kamerscherm kunnen gaan.

 

Goede communicatie

Goede communicatie met jouw klant is essentieel. Normaal gesproken vooral over de verwachtingen qua behandeling. Nu ook over de rules in jouw salon. Zet ze op je website of stuur ze mee met de afspraakbevestiging. Ook handig om jouw regels op de deur van je salon te plakken, als extra reminder. Wat goed is om te communiceren? Bij Mrs.Highbrow vinden we het volgende belangrijk.

We zijn zo blij je terug te zien! Uiteraard volgen wij het advies van het RIVM op de voet. Dit helpt ons om een ​​zo veilig mogelijke omgeving voor u en onze wenkbrauwspecialisten te creëren. En we verwachten dat u hetzelfde doet.

Wat wij doen


• We schudden even geen handen.
• Vanwege hygiënische maatregelen bieden wij alleen waxen aan, geen threading.
• Er zullen maximaal 4 klanten tegelijkertijd in de salon aanwezig zijn
• Er zal minimaal 1,5 meter afstand zijn tussen jou en andere klanten
• We wassen onze handen nog beter dan voorheen
• Onze brow queens dragen mondkapjes en nitril handschoenen
• We gebruiken wegwerphanddoeken en handdesinfectans tussen behandelingen
• We houden de salon vlekkeloos
• We praten zo min mogelijk tijdens de behandeling

Wat we van jou verwachten

• Kom alleen. Het is niet toegestaan ​​om een ​​vriend of kind mee te nemen.
• Kom op tijd. Niet te vroeg, niet te laat.
• Hang je jas zelf op
• Gebruik handdesinfectans nadat je de salon bent binnengegaan. Deze vind je op het tafeltje bij de ingang.
• Voel je je niet helemaal gezond? Cancel je afspraak minstens 12 uur van tevoren. We helpen je graag met het maken van een nieuwe afspraak.

Don't worry

Wij wensen je veel plezier en succes de komende tijd. Het zal behoorlijk aanpoten worden en waarschijnlijk ga je extra langen dagen maken. Voel je niet schuldig dat je niet iedereen in de eerste week kan helpen. Het is een uitzonderlijke situatie, waar iedereen begrip voor zal moeten opbrengen.