Specialist In The Spotlight

Mrshighbrow-blogpost

In de rubriek ‘Specialist in de Spotlight’ spreken we brow professionals die een cursus hebben gevolgd bij Mrs.Highbrow. Hoe is hun passie voor wenkbrauwen ontstaan en hoe zien ze zichzelf in toekomst? Deze week raken we aan de praat met beauty-liefhebber Priscilla, eigenaresse van Salon No.5 Beauty Studio in Zaltbommel.

 

1. Hoe omschrijf je jezelf?

“Als een positieve, super perfectionistische en ontzettend leergierige vrouw. Ik ben een harde werker, zowel in de salon als thuis voor mijn gezin. Als moeder van twee grote zoons (10 en 13), eigenaresse van een bedrijf, en huisvrouw in een huishouden met huisdieren is het soms wel wat hectisch. Maar ik presteer het best onder druk, haha.”

 

2. Hoe is jouw passie voor wenkbrauwen ontstaan?

“Tijdens mijn opleiding Schoonheidsspecialiste merkte ik dat ik het waxen, epileren en verven van wenkbrauwen ontzettend leuk vond. Vanaf dat moment ben ik er heel anders naar gaan kijken. Wenkbrauwen doen zoveel meer met een gezicht dan je zou denken. Een paar mooie brows kunnen direct voor een verfrissende uitstraling zorgen.”

 

Mrshighbrow-salon-blogpost

3. Waarom een cursus bij Mrs.Highbrow?

“Ik wil me graag onderscheiden als specialiste. En ik vind dat Mrs.Highbrow dat ook doet. Zelfs als je kritisch kijkt naar de resultaten van de wenkbrauwen die ze creëren, is het gewoonweg prachtig. Ik ben heel positief over de cursus die ik heb gevolgd. Er hing een fijne sfeer, er waren leuke specialisten en de productlijn waar mee gewerkt wordt is erg mooi. Het totaalplaatje klopt gewoon zodra je de salon binnenloopt.”

 

4. Wat maakt dit vak zo leuk?

“Dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom is ook gemakkelijk om steeds weer gemotiveerd te blijven. Ik probeer altijd mee te gaan met nieuwe trends. Dat maakt het niet alleen leuk voor jezelf; ik merk dat mijn klanten dat ook waarderen.”

 

"Ik ben heel positief over de cursus die ik heb gevolgd bij Mrs.Highbrow. Er hing een fijne sfeer, er waren leuke specialisten en de productlijn waar mee gewerkt wordt is erg mooi."

5. Wat is jouw favoriete behandeling?

“Een complete facial treatment. Omdat je zoveel verschillende handelingen uitvoert in één behandeling. Daarbij nemen klanten een facial treatment vaak niet alleen voor de huidverbetering, maar ook voor de ontspanning. Van de relaxte sfeer die er dan ontstaat, raak ik zelf ook ontspannen.”

 

MrsHighbrow-blogpost-make-up-eyebrows

6 Wat is een onmisbaar product?

“Ik kan echt niet zonder de Mrs.Highbrow Pro Powder Brow Pencil, de Dual Highlighter Pencil en de Brow Styling Gel, daar zweer ik bij! En qua tools… Het gouden schaartje natuurlijk.”

7. Welke uitspraak van een klant zal jou altijd bijblijven?

“Er zijn zoveel mooie uitspraken. Maar eens zei een klant na een brow behandeling tegen me: “Ik wist niet dat ik zúlke mooie wenkbrauwen kon hebben.” Dat is toch waar je het voor doet.”

 

8. Wat is jouw brow quote?

“Brows is more than a treatment, it’s an art.”

 

Mrshighbrow-blogpost

9. Wat zou je nog willen leren?

“Ik blijf gepassioneerd door het beauty vak en ben dus absoluut niet van plan om stil te gaan staan. Ik heb geen specifieke leerdoelen voor de komende tijd, maar dit weekend staat er toevallig weer een beauty vakbeurs in de agenda. Wie weet wat ik daar tegenkom.”

“Brows is more than a treatment, it’s an art.”
MrsHighbrow-Blogpost

10 Hoe ziet jouw toekomst eruit?

“Ik hoop ooit een grotere salon te hebben met wellicht een paar extra handen erbij. Voor nu ben ik in ieder geval hartstikke tevreden en trots op het feit dat het zo lekker loopt.”