Spot on • Jun 09, 2018

Specialist in de Spotlight

Mrs.Highbrow-blogpost-specialist

In de rubriek ‘Specialist in de Spotlight’ zetten we specialisten die bij Mrs.Highbrow een cursus hebben gevolgd in de spotlight. Wat maakt dit vak zo leuk en welke producten zijn onmisbaar voor een professional? Deze week gaan we in gesprek met de Veenendaalse schone Mariah, eigenaresse vaMariah Isabel Salon.

Hoe omschrijf jij jezelf?

“Een vriendelijke, enthousiaste en een tikkeltje perfectionistische wimper- en wenkbrauwspecialiste, die zichzelf graag uitdaagt en altijd doorzet.”

Hoe is jouw passie voor wenkbrauwen ontstaan?

“Jaren geleden ging ik naar een beautybeurs, waar ik mijn wenkbrauwen onder handen liet nemen. Dit gaf zoveel toevoeging aan mijn gezicht, dat ik er zelf verbaasd over was en heel enthousiast werd. Vanaf dat moment ging ik me meer verdiepen in de wenkbrauw en keek ik er naar uit om andere vrouwen te helpen.”

Waarom een cursus bij Mrs.Highbrow?

“Mrs.Highbrow was voor mij de eerste bekende brow bar in Nederland. Ik zag altijd prachtige resultaten voorbijkomen. Toen ik eraan zat te denken om me te specialiseren in brow henna, leek het me dan ook leuk om deze training bij Mrs.Highbrow te volgen en de salon in het echt te zien. Daar heb ik geen spijt van gehad; het team was super vriendelijk.”

Wat maakt dit vak zo leuk?

“Het leukste vind ik wanneer een klant met relatief weinig wenkbrauwhaartjes voor een eerste behandeling langskomt en na zo’n vier maanden super trots is op hoe vol ze zijn geworden door mijn hulp. Of juist als een klant niet weet wat ze met haar wenkbrauwen aan moet en je een prachtige vorm kunt creëren waar ze niet op had gerekend. Kortom: vrouwen zich zelfverzekerd laten voelen door een paar perfecte wenkbrauwen, dat maakt het vak leuk!”

Wat is jouw favoriete behandeling?

“De volledige brow treatment: van het meten en shapen van de wenkbrauwen tot het verven, waxen, epileren en knippen ervan. Met als kers op de taart eventueel een final touch met make-up.

Welk product is voor jou onmisbaar?

Bij Mrs.Highbrow ben ik eigenlijk fan van drie producten: de powder pencil, de duo highlighter en de clear gel. Deze vormen echt een super combi!

 


Welke uitspraak van een klant zal jou altijd bijblijven?

“Eén van mijn klanten noemde me laatst haar ‘brow doctor’. Een andere klant stuurde me na haar behandeling een appje: “Je hebt mijn wenkbrauwen echt gereanimeerd!”. Dat zal ik niet snel vergeten, haha.”

Wat is jouw brow quote?

“Good brows, good mood.”

Wat zou je nog willen leren?

“Ik wil al heel lang meer leren over ombre brows, een semi-permanente make-up techniek. Deze stap heb ik eindelijk genomen door me aan te melden voor de opleiding. Ik kan niet wachten om me op dit gebied te ontwikkelen.”

 

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

“Dat is een lastige vraag, aangezien ik niet ver vooruit plan. Stap voor stap kijk ik wat voor leuks er op mijn pad komt en als ik ergens voor ga, grijp ik dat met beide handen aan!”

Meer info: www.mariahisabel.nl