Op Bezoek Bij De Browchitect

Lore Borremans Browchitect

De term ‘brow boss’ omschrijft Lore Borremans (32) perfect. Ze is een harde werker met inmiddels twee beautysalon dichtbij Antwerpen (België) en ze runt een brow academy, waar ze met de producten van Mrs.Highbrow cursussen geeft. Wij zijn maar wat blij met deze samenwerking, dus tijd voor een voorstelrondje!

- Door Desi van Dijk

Lore heeft van haar twintigste tot haar zevenentwintigste in een grote parfumerie gewerkt waar ze ook altijd de make-up van klanten deed. Maar toen ze merkte dat veel klanten thuis niet de de brows konden creëren zoals Lore dat deed, ging haar ondernemershart sneller kloppen en zag ze een kans. “Er was op dat moment veel vraag naar de perfecte shaping & tinting van brows en toen dat booming werd, ben ik aan de slag gegaan. In 2018 ben ik mijn eerste cursus bij Mrs. Highbrow gaan volgen: Browstyling en Henna Brows. Later heb ik nog meerdere trainingen in België gedaan en ben ik een keer naar Londen gegaan voor een cursus permanente make-up.” In datzelfde jaar is ze haar eigen bedrijf begonnen: Browchitect. Hoe heeft ze Browchitect zo groot weten te maken met twee vestigingen en een eigen Academy?

Browchitect Academy

“Ik ben begonnen met het aanbieden van shapen en tinten en met Henna Brows. Later volgde de Lash Lift. Toen ben ik verder gaan groeien naar waar de klanten behoeften aan hadden en waarnaar ze vroegen. Toen ben ik gespecialiseerd personeel gaan aannemen, iedereen op haar eigen vakgebied.” Inmiddels biedt Browchitect veel verschillende behandelingen aan. Van permanente make-up en brow lamination tot laserbehandelingen en manicure. “Ik vind het fijn dat we bij Browchitect veel verschillende soorten behandelingen kunnen aanbieden. Als een klant zich goed voelt in onze salon, is het fijn als zij kan blijven voor andere behandelingen. Alle meisjes in mijn salon hebben hun eigen expertise en daarom zijn ze zo gespecialiseerd en goed in hun eigen vakgebied.”

“Mrs.Highbrow werkt zo persoonlijk en met zoveel passie. Die stijl past helemaal bij mij.”

Voor Lore is Mrs.Highbrow een groot voorbeeld geweest. “Ik voelde me altijd heel fijn als ik een cursus bij jullie volgde en ik heb er erg veel van geleerd. Toen ik mijn eerste salon goed onder controle had, ben ik mijn eigen Academy gaan opzetten.” Sinds begin dit jaar werken Mrs.Highbrow en Browchitect samen en biedt Lore namens Mrs.Highbrow de cursussen op haar eigen Academy in Zwijndrecht aan. “Jullie stijl klopt gewoon helemaal bij mijn stijl. Jullie werken erg persoonlijk en met zoveel passie. Dat past perfect bij mij. Ik heb zo veel zin om dit nog verder te ontdekken en uit te werken!” De persoonlijkheid in de cursussen van Lore komt erg duidelijk aan bod. Ze vindt het daarnaast ook belangrijk dat er ook vanuit een ondernemersoogpunt wordt gekeken. “Heel veel meisjes willen alle tips & tricks, maar weten daarna eigenlijk niet goed hoe als ondernemer te starten. Ik wil daarom ook echt die handvatten geven om daarna voor jezelf te beginnen.”

Browchitect academy

“Het klinkt misschien heel gek, maar ik vind mijn werk zo ontspannend.”

Lore is een strakke planner, maar als een plan niet loopt zoals ze had gedacht, kan ze ook snel omschakelen en op zoek gaan naar een een oplossing. “Het helpt daarnaast ook dat ik erg leuke meiden in dienst heb die allemaal keihard werken alsof het hun eigen zaak is. Ook heb ik van mijn werk mijn hobby weten te maken. Dat alles zorgt voor een leuke sfeer en het feit dat ik er zoveel energie van krijg.” Maar met twee jonge kinderen is het wel een uitdaging. “Soms kom ik op werk aan en dan voelt het alsof ik er al een hele ochtend op heb zitten. Mijn meiden in de salon moeten dan vaak lachen omdat ik zo gehaast en onrustig over kom. Maar zodra mijn eerste klant in de stoel ligt, ontspan ik. Het klinkt misschien heel gek, maar ik vind mijn werk zo ontspannend.”

eyebrows lore Borremans

Trainen Met Mrs.Highbrow Producten

Nieuwsgierig naar Lore haar onderneming? Volg dan Browchitect op Instagram. Of neem een kijkje op www.browchitect.be voor het boeken van een training met Mrs.Highbrow producten in België.