De fluffy brow à la Mrs.Highbrow

Mrs.Highbrow-Blogpost-fluffy-brows

 

Hoewel de strakke wenkbrauw nog steeds enorm geliefd is, ontgaat de wilde power brow ons niet. We schreven eerder een stappenplan over het zelf creëren van deze fluffy variant. En nu laten we zien hoe we dat bij Mrs.Highbrow zouden aanpakken. Maak kennis met de fluffy brow à la Mrs.Highbrow. Want alleen een borsteltje door de haartjes is lang niet genoeg…


Instagram staat er tegenwoordig vol mee. Perfecte plaatjes van modellen met de fluffy brow. Hoewel de meeste brow artists nog bij de strakke wenkbrauwen blijven, kiezen een hoop make-up artiesten voor de omhooggekamde haartjes. Daar is internationaal make-up artist Nikki er één van. Met haar talent voorziet ze vrouwen als Elle Trowbridge en Rosie Huntington Whiteley niet alleen van prachtige oogschaduw, maar ook van de fluffy eyebrow. Ben jij al nieuwsgierig geworden?

mrs highbrow browgel wenkbrauwgel clear eyebrows

 

Waarom nog een wenkbrauwbehandeling?

Nu lijkt het misschien alsof een brow treatment overbodig is om deze look te creëren, maar niets is minder waar. Ook deze wenkbrauwen moet je wel degelijk shapen. De onderkant blijft namelijk strak, waarna de haartjes op een speelse manier worden gestyled met onder andere wenkbrauwgel. Daar weten de brow stylisten van Mrs.Highbrow alles van. Het enige waar je een beetje geluk bij moet hebben, is de lengte van jouw wenkbrauwhaartjes. Het zit namelijk enorm mee wanneer je bezit over redelijk veel en lange haartjes. Mocht je hier niet de gelukkige in zijn, dan kan een wenkbrauwserum als Wonderbrow Olie daarbij helpen.

 

Mrs.highbrow wonderbrow oil olie eyebrow serum



Om de wenkbrauwen dus niet alleen omhoog te kammen met een spoolie, maar ook van de juiste vorm te voorzien, blijft een wenkbrauwbehandeling de ideale oplossing. Wil je de fluffy brow eens uitproberen of ben je al helemaal verkocht door deze look? Kom langs in onze salon en geef het even aan bij één van onze wenkbrauwspecialisten. Voor je het weet, kun je genieten van een paar echte wildebrassen.