How to • Sep 17, 2020

Perfecte wenkbrauwen in 3 stappen

 Mrs.Highbrow makeup tips wenkbrauwen eyebrows

Nadat je klanten de salon verlaten, wil je dat hun wenkbrauwen er elke dag flawless uitzien. Help ze hierbij met een simpele, go-to make-up look. Het bestaat uit de volgende 3 stappen: Color, Set & Highlight!
 

STAP #1 : COLOR

Mrs.Highbrow Micro Liner is heel multifunctioneel. Met de ultradunne tip vul je de wenkbrauwen heel natuurlijk op. In twee mooie astinten, die bij iedereen passen.

How to use

Perfect voor vrouwen met dunne wenkbrauwen! Gebruik korte streken die de natuurlijke haren volgen. Met de ultra dunne tip kun je lichte streepjes maken die helpen een voller wenkbrauweffect te creëren. Gebruik de spoolie voor een nog natuurlijkere uitstraling.

 

 

STAP #2 : SET

On-trend en in high demand: Brow Soap! Waarom?
Mrs.Highbrow Brow Soap is ontwikkeld voor fluffy, brushed-up brows. De formule heeft een direct verdikkend effect voor 24/7 gestylde wenkbrauwen.

How to use

Maak de borstel vochtig met gewoon water of met Mrs.Highbrow Rosewater Mist. Beweeg de vochtige borstel een paar keer heen en weer over de Brow Soap. Houd in gedachten dat minder meer is om mee te beginnen. Meer aanbrengen kan altijd nog. Toch te veel gebruikt? Houd de staaf van de spoolie horizontaal onder de wenkbrauw en duw deze strak over de brow en huid naar boven. Let er goed op dat je niet te veel product op de huid aanbrengt. Voorzie alleen de haartjes van BrowSoap. Je wilt immers niet dat het product zich vermengt met foundation, met een vlekkerige huid als gevolg.

MrsHighbrow Brow Soap wenkbrauwen eyebrows

 

STAP #3 : HIGHLIGHT

Highlighting Duo Brow Pencil is een dubbelzijdig potlood om onder de wenkbrauwen aan te brengen en deze nóg mooier en strakker uit te laten komen. In warm en koel.

How to use
Gebruik eerst de matte kant van de highlighter om de wenkbrauw vorm te onderstrepen. Breng de kleur aan onder de wenkbrauw en meng deze met de Mrs.Highbrow highlighter brush. Gebruik vervolgens de glinsterende kant van het potlood om de arcadeboog te accentueren.

 

Sluit je aan bij onze Mrs.Highbrow Community

Kickstart jouw Brow Professional carrière met onze Cursus Browstylist. Je leert alle basistechnieken - van waxen tot epileren - en gaat aan de slag met het kleuren van wenkbrauwen. Deze cursus bevat alle theorie die je nodig hebt om te beginnen en is beschikbaar in het Nederlands of Engels. Inclusief certificaat, starterspakket (waarde € 179) en 6 maanden online coaching door onze topstylist Francien.