ACADEMY • Aug 22, 2022

Van Brow Bar Tot Online Cursussen

Van Browstylist tot Henna Brows, en van Lash Lift tot Brow Lamination. Mrs.Highbrow biedt zes verschillende online cursussen aan, die allemaal focussen op wenkbrauwen óf wimpers. Lees hier alles over deze populaire trainingen die je op je eigen tempo kunt volgen. 


- Door Desi van Dijk 

Mrs.Highbrow is ontstaan vanuit de praktijk. In 2014 openden wij onze deuren in de Amsterdamse Pijp en daarmee was Mrs.Highbrow de eerste echte brow bar van Nederland, waar klanten zij aan zij werden behandeld, net als bij de kapper. Dit was vrij nieuw in Nederland, en het was onmiddellijk een hit.


Duizenden vrouwen hebben we voorzien van de mooiste brows en lashes. Maar Mrs.Highbrow heeft ook honderden specialisten opgeleid. Niet alleen onze eigen wenkbrauwstylisten die in de brow bar werkten, maar ook anderen. Want al snel was Mrs.Highbrow niet alleen een brow bar maar ook een academy. Er is immers niets zo leuk als je eigen opgedane kennis te delen met andere gepassioneerde specialisten. 

6 Soorten Online Cursussen

Mrs.Highbrow biedt maar liefst 6 online cursussen aan. En daarvan zijn er 2 gratis! De online cursussen zijn zo vormgegeven dat je vanuit jouw eigen omgeving aan jouw skills kunt werken. Op deze manier kun je kostbare tijd besparen die je natuurlijk het liefst besteedt aan jouw klanten. Oftewel, je hoeft je salon er niet een dag voor te sluiten.
De trainingen kun je op je eigen tempo volgen en na afloop krijg je een certificaat - met uitzondering van de gratis e-mail cursus Meer Zelfvertrouwen Als Beauty Boss


First things first! Elke online cursus bevat 5 tot 8 hoofdstukken theorie. Alle basiskennis die je dient te kennen voordat je een behandeling gaat uitvoeren. Aan het einde van elk hoofdstuk krijg je een korte test van een aantal vragen. Helemaal aan het einde van het theoriegedeelte is er een multiple choice examen. Om jezelf te toetsen of je alles goed hebt begrepen. Na afronding van de online cursus kun je via ons online platform jouw certificaat aanvragen. En dit certificaat ontvang je enkele werkdagen later via de post.

1. Online Cursus Browstylist

Mrs.Highbrow Online cursussen browstylist browstyling

In de online cursus Browstylist leer je de basis. Ben je beginnend in het vakgebied en heb je affiniteit met beauty en brows? Of ben je al werkzaam als wimperstylist of nagelstylist en wil je je gaan focussen op wenkbrauwen? Dan is deze cursus perfect geschikt voor jou! 


Met de online cursus Browstylist leert van alles over wax, hoe het werk en wat het is. We geven je handvatten om een wenkbrauw te shapen, maar ook hoe je een intakegesprek voert. De cursus bevat een instructievideo en uiteraard een examen om jouw kennis te toetsen. 


Ben echt nog helemaal onervaren in de beauty branche? Dan raden wij aan om een training op locatie te volgen. 


Prijs cursus Browstylist mét kit: €199.
Prijs cursus Browstylist zonder kit: €69.

Online Cursus Brow Stylist Review

2. Online Cursus Henna Brows

Mrs.Highbrow Online cursus henna brows

Online Cursus Henna Brows. Na het volgen van de online cursus Henna Brows kun je met de juiste dosis zelfvertrouwen aan Henna Brows beginnen. We nemen je stap voor stap mee in het hele proces en daarnaast vertellen we belangrijke achtergrondkennis. Door middel van twee tutorials zal alles nog duidelijker worden. 


Prijs cursus Henna Brows mét kit: €209.
Prijs cursus Henna Brows zonder kit: €69.

Mrs.Highbrow Online Cursus Henna Brows Review

3. Online Cursus Brow Lamination

Mrs.Highbrow Online Cursus Brow Lamination

Online Cursus Brow Lamination. Een trend die we afgelopen jaar veel voorbij zagen komen: Brow Lamination. In deze online cursus zullen we je alle ins-and-outs vertellen over deze razend populaire behandeling en ook hier nemen we je stap voor stap mee in de gehele behandeling. Na afronding van de online cursus en veel oefening, zul jij met alle zelfvertrouwen de mooiste laminted brows maken!


Prijs cursus Brow Lamination mét kit: €139.
Prijs cursus Brow Lamination zonder kit: €69.

Mrs.Highbrow Online Cursus Lash Lift Review

4. Online Cursus Lash Lift

Mrs.Highbrow Online Cursus lash lift

Online Cursus Lash Lift. Deze cursus leert je alle kneepjes uit het vak van deze razendpopulaire behandeling. Het laat je kennis maken met de mooie wereld van natuurlijke lashes. Of als je al bekend bent met de Lash Lift maar nieuwsgierig bent naar de producten van Lash Elevation. Met alle achtergrondkennis, tips & tricks en tutorials die in deze online cursus aan bod komen, ben jij helemaal ready om de mooiste oogopslag te creëeren. 


Prijs cursus Lash Lift mét kit: €149.
Prijs cursus Lash Lift zonder kit: €69.

Mrs.Highbrow Online Cursus Lash Lift Review

Gratis Online Cursussen


Bij Mrs.Highbrow bieden we je graag meer. Om je nóg meer te verdiepen in een bepaald vakgebied maar ook om jou met zelfvertrouwen aan de slag te laten gaan. Daarom heeft ons team twee gratis online cursussen ontwikkeld. 


5. Expertmodule: Henna Brows Kleurenleer


Deze expertmodule leert jouw alles over hoe jij altijd de juiste kleur henna voor elke klant kunt kiezen. Deze gratis specialisatiemodule is een vervolg op de online cursus Henna Brows. Hoe kies je de juiste kleur voor elke klant? Welke tinten kun je mengen? Hier leer jij alle tips & tricks. Het is dus wel handig om voorafgaand aan deze cursus de online cursus Henna Brows te hebben gevolgd. 


6. Meer Zelfvertrouwen Als Beauty Boss


Deze cursus is door onze CEO Ska van Buren geschreven en leert jouw alle fijne kneepjes van het ondernemersvak. Zodra je je hebt ingeschreven voor deze gratis cursus ontvang je 5 weken lang elke dag een e-mail. Na 5 weken zul je met nóg meer zelfvertrouwen jouw onderneming runnen!