AIRBRUSH BROWS • Feb 06, 2024

Airbrush Brows Met Nina Nurian

Nina Nurian Brow experts

Fantastisch nieuws! Mrs.Highbrow en Nurian Brow Experts hebben de handen ineen geslagen, en komen met een geweldige online cursus Airbrush Brows. Leer alle tips en tricks van dé celebrity brow stylist van Nederland: Nina Nurian. 

Zoals we al eerder aankondigden: er komt een online cursus Airbrush Brows aan. En voor deze training hebben we niemand minder dan Nina Nurian gestrikt.
Nina Nurian is een wenkbrauwexpert en de oprichter van Nurian Brow Experts, een hooggekwalificeerde brow bar in Amsterdam-Zuid, bij de beroemde Cornelis Schuystraat. Celebrities zijn er dan ook kind aan huis en Nurian kan vrouwen als Anna Noushin, Negan Mirsalehi en Lieke van Lexmond tot haar vaste klanten rekenen. 

Nina Nurian en Anna Noushin.

Van Zolderkamer Naar Luxe Salon

Nina's passie voor brows is ontstaan uit een combinatie van interesse in schoonheid en zelfexpressie. Nina Nurian: "Ik ontdekte al vroeg dat wenkbrauwen een krachtig middel zijn om je gezichtsuitdrukking te definiëren en je uitstraling te versterken. Het perfectioneren van de vorm en het accentueren van de natuurlijke schoonheid van de wenkbrauwen fascineerde me enorm. Het is meer dan alleen het vormgeven van haren; het gaat om het creëren van zelfvertrouwen en het onthullen van iemands unieke uitstraling. Deze kunst van het verbeteren van wenkbrauwen en het zien van de impact die het kan hebben op iemands zelfbeeld, heeft mijn passie voor het vak alleen maar versterkt."

Dit heeft haar besluiten zich in 2015 helemaal op wenkbrauwen te gaan richten. Eerst nog vanuit haar zolderkamer, maar inmiddels telt haar bedrijf 10 medewerkers en worden er zo'n 200 klanten per dag van perfecte brows voorzien. Nina's eigen specialiteit? "My all time favorite is Brow Lamination en Hybrid Brows."

Nina nurian brow experts airbrush brows
De luxe salon van Nurian Brow Experts.

"Ik wil alle geheimen onthullen die ze je nergens anders vertellen, en die toch nodig zijn om de beste brow expert te worden"

Nurian Academy

Maar er is meer. Naast de luxe salon heeft Nurian Brow Experts nu ook Nurian Academy, waar browstylisten de fijne kneepjes van het vak wordt geleerd. De cursussen worden door Nina zelf gegeven in haar prachtige pand in Amsterdam Oud-Zuid.


Waarom een academy? "Het werd tijd om mijn kennis en jarenlange ervaring te delen met anderen," aldus Nina. "Ik wil alle geheimen onthullen die ze je nergens anders vertellen, en die toch nodig zijn om de beste brow expert te worden. Ik wil jonge talenten zelfvertrouwen geven, ze empoweren om hun eigen pad naar succes te bewandelen en zo positive veranderingen in brow wereld te brengen."


Op het programma staan onder meer trainingen Browstyling, Brow Lamination en Airbrush Brows. Wat is er zo leuk aan Airbrush Brows? "Doordat je in meerdere dunne lagen werkt, ben je in staat om de wenkbrauw heel mooi op te bouwen, en je bereikt er een prachtig ombre effect mee. Verder kun je met Airbrush Brows een loeistrakke onderkant krijgen. I love it!"

Mrs.Highbrow X Nina Nurian

Voor de nieuwe cursus Airbrush Brows hebben Mrs.Highbrow en Nurian Brow Experts de handen ineengeslagen. Maar niet alleen voor deze cursus. Nina Nurian en Ska van Mrs.Highbrow hebben nog veel meer leuke samenwerkingen in petto. Regelmatig zullen ze de salon in duiken voor het opnemen van interessante tutorials en er staat een podcast op het programma.


Online cursus airbrush brows Nina nurian

Online Cursus Airbrush Brows

Bestel je de online cursus Airbrush Brows, dan krijg je toegang tot de online leeromgeving van Mrs.Highbrow. Op je eigen tempo doe je de cursus, op een computer of telefoon. Je kunt zo vaak als je wilt alles inzien, en doe dit ook, want regelmatig voegen we nieuwe tutorials toe.


Dit krijg je allemaal:


 • In totaal 60 lessen theorie, plus tutorials by Nina Nurian
 • Hoe werkt de airbrush en hoe maak je 'm schoon?
 • Browmapping en hoe breng je de sjablonen het best aan?
 • De beste technieken voor Airbrush Brows
 • Een toets na elk hoofdstuk
 • Een eindtoets
 • Een digitaal certificaat
 • Maar liefst 2 jaar toegang tot de online leeromgeving
 • Regelmatig updates met nieuwe video's
 • Online coaching: chat met ons voor al je vragen
 • De mogelijkheid om tegelijk met de cursus de producten met korting te kopen.