Mrs.Highbrow Brow Contour Paste

Mrs.Highbrow Brow Contour Paste

Met Mrs.Highbrow Brow Contour Paste creëer je perfecte henna brows. Omlijn de wenkbrauwen met deze witte pasta voor een barrière tussen de brows en huid. Voor een superstrak resultaat! Nu in een nog mooiere verpakking.  


- Door Desi van Dijk 

Er zijn veel verschillende manieren om de wenkbrauwen van jouw klanten super strak aan te zetten. Zo kun je gebruik maken van Mapping Thread (daarover onderaan dit artikel meer) en een Markeerpen. Maar je kunt ook kiezen voor Brow Contour Paste. Of deze tools combineren. Hier vertellen we je meer over de perfecte barrière voor henna tussen wenkbrauw en huid.

Het Betere Brow Mapping.

Met Brow Henna kun je geen compleet nieuwe wenkbrauw creëren. Dit komt doordat de henna alleen op huid pakt waar enigszins haar zit. Op plekjes waar (bijna) geen haar zit, hecht het niet goed. Je moet het dus doen met de brows die die klant heeft. Op deze manier krijg je ook het meest natuurlijke effect. 


De Brow Contour Paste is vooral een handig hulpmiddel voor brow mapping, het duidelijk in kaart brengen van de wenkbrauwen. De henna loopt niet uit door de paste en de lijnen blijven strak. Je kunt de Brow Contour Paste met de losse hand aanbrengen of eerst lijnen zetten met Mapping Thread


Zo Gebruik Je Brow Contour Paste.

  1. Breng de Brow Contour Paste aan met een fijne kwast, zoals de Mrs.Highbrow Highlighter / Contour Brush. Door de rechte en stevige haren die deze brush heeft, maak je superstrakke lijnen.

  2. De Brow Contour Paste heeft een droge structuur en daarom is het van belang dat je eerst je kwast licht vochtig maakt. Zo kun je de witte pasta soepel aanbrengen.

  3. Na het aanbrengen van de Brow Contour Paste kun je aan de slag met Brow Henna. Een duidelijke uitleg hoe je de brow henna het best kunt aanbrengen, vind je hier.

  4. Nadat de inwerktijd van de henna is verstreken, verwijder je de henna met een vochtig wattenschijfje. De Brow Contour Paste verwijder je tegelijkertijd mee.

Superhelden: Mapping Thread & Contour Paste.

Mapping Thread en Brow Contour Paste zijn twee tools die je goed samen kunt gebruiken om de beste vorm aan de brows te geven. Hoewel je geen totaal nieuwe vorm kunt creëren met wenkbrauwhenna, kun je de bestaande vorm er wel mee aanscherpen. Om ze strakker en meer gelijk te maken. 


Als je aan de slag gaat met Mapping Thread maak je gebruik van de belangrijkste delen van de wenkbrauw. Zoals de aanzet, de arch en het staartje. Maar je kijkt ook naar de neus en de vorm van het gezicht. Het zijn 5 belangrijke basislijnen die je moet zetten. Om je kennis even op te frissen hoe je deze lijnen precies zet, kun je deze blog post lezen. Hierin leggen we uit hoe je de lijnen precies neer moet zetten.

MappingThreadGuidLines

Na het stempelen van de lijnen met Mapping Thread kun je met de Brow Contour Paste een dikkere omlijning maken. Zorg dat je goed de lijnen aanhoudt en wees daarom secuur met het aanbrengen van de Brow Contour Paste. De lijn die tegen de brow aangrenst moet super strak blijven. De paste die je naar boven of onder uitsmeert mag minder strak zijn. Door het aanbrengen van de Brow Contour Paste maak je het jezelf nog gemakkelijker. Naast dat je dikke duidelijke lijnen ziet, voorkom je ook dat je de brow henna op ongewenste plekken rondom de brow aanbrengt. 


Het is aan te raden om de Brow Contour Paste niet al te dik aan te zetten. Ten eerste zorgt het voor overmatige verspilling van de paste. Daarnaast is het aanbrengen van de henna een secuur taakje en heb je geen dikke omlijning van 2 cm nodig. Een lijn van 0,5 tot 1 cm is voldoende. Hieronder zie je hoe de wenkbrauw er ongeveer uitziet na het aanbrengen van de Brow Contour Paste. 

BrowContourPaste

Reviews Van Browstylists.


Veel van onze klanten gebruiken Brow Contour Paste en zijn erg blij met deze handige tool om de meest strakke brows te maken. Het product is namelijk makkelijk in gebruik, maar maakt jouw werk ook veel eenvoudiger. Nieuwsgierig naar wat onze klanten ervan vinden? Lees zelf maar!

Mrs.Highbrow Brow Contour Paste Reviews

Alles Voor Perfecte Henna Brows.


Om de perfecte Henna Brow te maken heb je een aantal tools nodig die het jou een stuk gemakkelijker maken. Veel specialisten ontwikkelen in de loop van de tijd hun eigen manier om Henna Brows te zetten. Maar soms is het fijn om in een aantal stappen duidelijk te zien wat precies de volgorde is. Daarom hieronder een korte overview van de 5 stappen die je moet volgen voor het zetten van Henna Brows. Hiermee maak je het jezelf zo makkelijk mogelijk zodat jij zelfverzekerd aan de slag kunt. 


  1. Na het verwijderen van make-up maak je de huid schoon met Skin Prep Lotion (inbegrepen in de Mrs.Highbrow Brow Henna Starter Kit).

  2. Maak de wenkbrauwen eventueel nog extra schoon met Mrs.Highbrow Treatment Enhancer. Je kunt er ook voor kiezen om de henna met deze magische liquid te mengen

  3. Om de wenkbrauw super sharp te krijgen zet je lijnen met Mapping Thread.

  4. Nu breng je Brow Contour Paste aan om een barrière tussen huid en haar te vormen. Gebruik hiervoor een Highlighter / Contour Brush.

  5. In je Mrs.Highbrow Brow Henna Starter Kit zitten alle producten en kleuren die je nodig hebt om de meest flawless Henna Brows te maken. Met de Treatment Enhancer geef je de kleur nog een extra boost.

  6. Na het verwijderen van de henna en de resten van de Brow Contour Paste kun je kleine foutjes corrigeren met de Tint Remover (inbegrepen in Mrs.Highbrow Brow Henna Starter Kit). 

Mrs.Highbrow Brow Contour Paste Vernieuwd.


Mrs.Highbrow Brow Contour Paste is niet alleen een handig hulpmiddel om henna strak aan te brengen, het is ook een echte eye-catcher op jouw salontafel. De Contour Paste heeft namelijk een nieuw uiterlijk die perfect in het rijtje met nieuwe luxueuse verpakkingen past. Oordeel zelf maar!