Film Wax Sparkling Blue: Dé Wax Voor Wenkbrauwen

Sparkling Blue Wax

Afgelopen zomer hebben we bij Mrs.Highbrow niet stil gezeten en daarom is het alweer tijd om onze allernieuwste aanwinst te introduceren: Film Wax Sparkling Blue. Speciaal ontwikkeld voor de brows en andere delen van het gezicht. Zodat jij nog preciezer en zelfverzekerder te werk kunt gaan. Hoe gebruik je Film Wax Sparkling Blue en wat zijn de verschillen met  Film Wax Gold en Azuleen? Wij praten je bij!


- Door Desi van Dijk

Film Wax Sparkling Blue geeft niet alleen jouw klant die extra sparkle, maar jou ook! Want naast dat de wax er oogverblindend uitziet, werkt 'ie super precies. Film Wax Sparkling Blue pakt zowel de grovere haren als de kleinste donshaartjes rondom de brows en is daarom een echte wenkbrauwwax. Maar ook voor de rest van het gezicht is Film Wax Sparkling Blue erg geschikt. Denk aan de bovenlip of slapen. 


Mrs.Highbrow Film Wax Sparkling Blue dé wenkbrauwwax omdat hij zowel de kleinste haartjes boven de brow pakt als de dikkere haartjes onder de wenkbrauwen. En zeker voor beginnende brow specialisten is deze wax op basis van polymeren aan te raden. Hij is namelijk iets dikker en heeft 5-6 seconden nodig om op te drogen. Zeker in het begin is dit erg fijn om mee te werken. Maar ook als je erg perfectionistisch bent of liever iets langer de tijd neemt om de hars goed aan te brengen, is deze wax uitermate geschikt. Ben je ervaren en wil je efficiënter werken met een korte opdroogtijd van maar 2-3 seconden? Lees dan meer over Film Wax Azuleen.

Mrs.Highbrow Sparkling Blue Wax

Dé Wax Voor Wenkbrauwen

Wax, Wax & Wax

Op dit moment hebben we bij Mrs.Highbrow drie soorten wax in het assortiment: Film Wax Gold, Film Wax Azuleen en nu dus ook Film Wax Sparkling Blue. Deze verschillende soorten wax zijn met alle deskundigheid ontwikkeld om zo elk een specifiek doel te hebben. 

Mrs.Highbrow Film Wax Gold

Mrs.Highbrow Film Wax Gold

Film Wax Gold is en blijft een bestseller, en deze wax hebben we inmiddels het langst in ons assortiment. Never change a winning formule, dus die houden we dan ook! Film Wax Gold is superzacht voor de huid, maar hard voor het haar. Het is een hot film wax en als de wax na 5-6 seconden stolt kun je de wax zo van de huid afhalen, zonder strip. 


Film Wax Gold is gemaakt op basis van polymeren. Dit maakt de hars zeer elastisch en zo is 'ie makkelijk aan te brengen over de hele huid. Zodra je de wax van de huid afhaalt, breekt de wax niet (mits je niet een te dunne laag aanbrengt) en blijven er geen resten achter


Film Wax Gold is geschikt voor het hele lichaam. Of het nu gaat om brows, bovenlip, oksels of benen. Tip: gebruik de kleine spatels voor de precieze delen zoals de brows en de medium of de grote spatels voor de rest van het gezicht of lichaam. 

Mrs.Highbrow Film Wax Azuleen

Mrs.Highbrow Film Wax Azuleen

Ondanks dat de gouden wax parels fijn werken voor vrijwel elke specialist, ontdekten we dat er ook vraag was naar een wax die nóg sneller werkt. Speciaal voor de ervaren specialisten om efficiënter te werken. Met die redenen is ons achterhoofd heeft Mrs.Highbrow Film Wax Azuleen ontwikkeld. 


Deze wax is tevens geschikt voor het hele lichaam, maar wat deze wax uniek maakt is dat 'ie na 2-3 seconden al droog is. Daarna kun je ‘m dus al verwijderen. Hierdoor kun je als specialist nog sneller je behandelingen uitvoeren en in een strak schema werken. 


Voor Film Wax Azuleen is meer ervaring geboden. Doordat deze hars zo snel uithardt, is een misser niet snel corrigeerbaar. Daarnaast is de wax vloeibaarder dan Mrs.Highbrow Film Wax Gold en Film Wax Sparkling Blue, waardoor voorzichtigheid geboden is. Voel je dus zelfverzekerd genoeg om hiermee te gaan werken.

Mrs.Highbrow Film Wax Sparkling Blue

Mrs.Highbrow Sparkling Blue Wax

En dan dus onze nieuwste wax: Film Wax Sparkling Blue Wax. Naast dat we in de afgelopen jaren twee razendpopulaire soorten wax hebben ontwikkeld, is Film Wax Sparkling Blue een nuttige toevoeging aan het rijtje. Nooit eerder was een wax zo specifiek gericht op de brows. Bestel Mrs.Highbrow Film Wax Sparkling Blue daarom nu snel via onderstaande button, zodat je het zelf kunt ervaren. 

Het Gehele Wax Assortiment

Mrs.Highbrow Film Wax Sparkling Blue is onderdeel van ons ruime assortiment producten ontworpen door professionals. Benieuwd naar ons gehele wax assortiment? Klik dan hier! Hier vind je alles wat je nodig hebt om een wax behandeling uit te voeren. Zo kun je Get Set gebruiken om de huid optimaal voor te bereiden op de behandeling en Cool Down om te huid na de behandeling te laten rusten en roodheid tegen te gaan. 

Daarnaast is een goede wax heater natuurlijk essentieel. De Mrs.Highbrow Digitale Wax Heater is een echte eye catcher in jouw salon. De wax heater is geschikt voor Film Wax Sparkling Blue en voor de andere soorten Mrs.Highbrow wax, maar ook waxblikken kun je erin opwarmen. Benieuwd naar alle voordelen van de digitale wax heater? Klik dan hier! Ook lees je hier precies hoe je de wax heater kunt gebruiken. 

Bij de digitale wax heater krijg je automatisch een siliconen emmertje. Een revolutionair product. Want doordat je de hard geworden filmwax er zo uitduwt, heb je altijd een schone waxpot. Dit siliconen emmertje kun je ook los bestellen. En wel zo fijn om dit emmertje om de zo veel maanden te vervangen. 


Ook hebben we drie verschillende maten spatels; S, M & L. Met deze drie maten zorg je dat je elk lichaamsdeel perfect van wax kunt voorzien en elke haar de baas bent. 


Bij Mrs.Highbrow vind je dus alle producten die je nodig hebt om een echte wax queen te worden!

Ook hebben we drie verschillende maten spatels; S, M & L. Met deze drie maten spatels kun je elk lichaamsdeel perfect van wax voorzien en elke haar de baas zijn. 


Bij Mrs.Highbrow vind je dus alle producten die je nodig hebt om een echte wax queen te worden!