BROW LAMINATION • Jan 28, 2024

Nazorgtips Voor De Mooiste Brow Lamination

Met zorg en de beste producten een perfecte Brow Lamination uitgevoerd? Vergeet niet dat het behouden van het resultaat ook inzet van de klant vereist. Communiceer daarom duidelijk de nazorgregels om teleurstellingen te voorkomen. 4 Tips om met jouw klanten te delen.

Met de grootste zorg en beste Brow Lamination producten heb jij een geweldige Brow Lamination behandeling uitgevoerd, en dolblij loopt jouw klant de deur uit. Maar vergeet niet, het behouden van die perfecte Brow Lamination vereist ook inzet van háár. Of jouw klant lang plezier heeft van de behandeling, is gewoon alleen jouw verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om dit duidelijk te communiceren, zodat er geen misverstanden ontstaan. Door de nazorgregels goed uit te leggen, voorkom je teleurgestelde telefoontjes achteraf.

1. Ten Minste 24 Uur Droog Houden

Na een geslaagde Brow Lamination behandeling zijn de eerste 24 uur cruciaal. Het is van essentieel belang om jouw klanten te informeren dat ze hun prachtig gelifte wenkbrauwen gedurende deze periode droog moeten houden. Douchen, zwemmen, sporten of een bezoekje aan de sauna zijn even uit den boze na een Brow Lamination behandeling. 


Ook warmte, zoals de sauna, is een no-go. En brow make-up, bruiningsproducten of grondige gezichtsreiniging moeten ook even worden overgelagen. Zo krijgen de haartjes de tijd om goed uit te harden.

2. Handle With Care

Wanneer de eerste 24 uur na de Brow Lamination behandeling zijn verstreken, mogen de wenkbrauwen best nat worden. Sterker nog, je wil niet dat jouw klant haar dagelijkse face wash of bezoek aan de sportschool moet overslaan vanwege haar wenkbrauwen. Wel kun je meegeven dat het goed is om er na het wassen niet hardhandig met een handdoek over de wenkbrauwen te gaan. Het is altijd beter om de brows voorzichtig te blijven behandelen. 


Heeft jouw klant een vakantie naar de zon geboekt? Bij onderwater zwemmen zou een grote duikbril de wenkbrauwen kunnen beschermen. Wanneer je ervoor kiest je wenkbrauwen niet te beschermen tijdens het zwemmen, kan je ze het best aan de lucht laten drogen. Daarna kunnen de haartjes weer in vorm worden geborsteld met een spoolie

3. Blijven Kammen Na Brow Lamination

Het is belangrijk om een tot twee keer per dag de haartjes in de juiste richting te kammen met een spoolie brush. Hoewel het resultaat van een Brow Lamination behandeling 4 tot 6 weken kan blijven zitten, betekent dit niet dat de klant zelf na de behandeling niets meer hoeft te doen. Het is namelijk net als na een bezoek aan de kapper of haarstylist, waar je ook niet verwacht dat je je haar wekenlang niet hoeft te borstelen, wassen of stylen.


Waarschijnlijk heb je al wel eens meegemaakt dat klanten na een dag of twee contact opnemen omdat de haartjes alweer naar beneden staan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is het belangrijk om tijdens de behandeling al duidelijk te communiceren dat de klant elke ochtend de haartjes in de juiste richting moet kammen.

4. Brow Lamination: De Juiste Verzorging

Na een Brow Lamination behandeling sluit je af met Stap 3: Nourishing Gel. Deze unieke formule voedt en hydrateert de wenkbrauwhaartjes, versterkt ze en beschermt ze ook. Daarnaast heb je de mogelijkheid om Keratin Complex toe te voegen aan de behandeling of Stap 3 te vervangen door Keratin Complex.


Om de wenkbrauwen nog beter te verzorgen, kan jou klant ook thuis Keratin Complex gebruiken. Tijdens de behandeling hebben de haartjes wat te verduren gehad en ze zullen het heerlijk vinden om verzorgd te worden. Met een borsteltje brengt jouw klant deze magische ingrediënten aan op haar wenkbrauwen en kamt ze vervolgens in de richting van de lift. Keratin Complex zorgt voor verzorging, geeft de haartjes glans en maakt ze dikker.

Door Keratin Complex te adviseren, weet je zeker dat jouw klant haar brows goed verzorgt, en het levert jou extra inkomsten op.
Dit fijne product kun je per 10 stuks bestellen met maar liefst 40% korting! Je hoeft dan dus niet eerst te mailen voor een retail account. Maar kunt gewoon hier je bestelling plaatsen. 

Keratin Complex per stuk kopen kan natuurlijk ook. Alleen geldt er dan geen korting. 


Inkoopprijs bij 10x Keratin Complex: €17,35 ex. btw; verkoopadviesprijs €35-39 incl. btw.

Mrs.Highbrow Brow Fix.
Mrs.Highbrow Brow Fix.

Brow Gel Of Bow Fix

Een klant heeft 4 tot 6 weken plezier van een Brow Lamination behandeling. Maar hoe meer tijd er voorbijgaat, hoe minder goed het resultaat zichtbaar is. Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen niet meer zo mooi gelift als net na de behandeling. 

Raad jouw klant aan om Brow Gel of Brow Fix te gebruiken als ze merkt dat alleen kammen niet meer het gewenste resultaat oplevert. Terwijl het bijvoorbeeld nog te vroeg is om opnieuw een behandeling in te plannen. Want we adviseren om de Brow Lamination behandeling niet vaker dan eens in de zes weken uit te voeren. Met Brow Gel of Brow Fix kun je tussen de behandelingen door nog langer genieten van het resultaat.


In de rubriek Make-up op deze website zie je allerlei producten. De prijzen zijn de normale consumentenprijzen exclusief btw. Als je deze producten gewoon bestelt om door te verkopen, houd je hier dus geen winst aan over. 

Word Reseller & Verhoog Je Omzet

Wil jij Mrs.Highbrow make-up inkopen met als doel het door te verkopen in jouw salon? Vraag dan een retail account aan door te mailen naar sales@mrshighbrow.com. Dan ontvang je een overzicht van de inkooprijzen en de minimale bestelling. Met een speciale code kun jij dan voordelig make-up inkopen.