Mrs.Highbrow Hybrid Dye: Masterpiece Brows That Last

Mrs.Highbrow Hybrid Dye Brows

Bied jij al Hybrid Brows aan? Wake up the artist in you met onze nieuwste Mrs.Highbrow Hybrid Dye. Want daarmee creëer je in een handomdraai de mooiste wenkbrauwen, die ook nog eens lang houden. Verkrijgbaar in 6 uiteenlopende kleuren, met tattoo effect tot wel 7 dagen.  


- Door Desi van Dijk

Nieuw: Mrs.Highbrow Hybrid Dye! Voor een tattoo effect tot wel 7 dagen, en gekleurde haartjes tot 6 weken.

Mrs.Highbrow Hybrid Dye is van hoge, Duitse kwaliteit, zodat jij nóg beter kunt presteren. 

De kleuren zijn ready to use, maar je kunt ze ook met elkaar mengen. Sterker nog, met name Dove en Auburn zijn echte mengkleuren.

Hybrid Dye is niet meer weg te denken uit de wenkbrauwsalon, en dat is niet voor niets. Deze verf op gelbasis geeft namelijk een mooi, strak tattoo-effect tot wel 7 dagen, en welke klant wil dat nu niet? 


Daarom presenteren wij met trots onze eigen Hybrid Dye, zodat jij ook deze populaire verf voortaan bij Mrs.Highbrow kunt inkopen, tegelijk met alle andere brow goodies die je nodig hebt voor jouw business.

Hybrid Dye Van Duitse Kwaliteit


Bij Mrs.Highbrow springen we graag in op trends. Zo had Mrs.Highbrow de eerste echte brow bar in Nederland en was ons merk Dyotics een van de eerste brow henna merken. Helaas heeft deze nieuwe Hybrid Dye iets langer op zich laten wachten. Omdat wij alleen de hoogste kwaliteit willen leveren, hebben we lang gezocht naar de beste leverancier. 


Uiteindelijk is onze verf door een Duits laboratorium ontwikkeld en zijn er vele samples heen en weer gegaan voordat we helemaal tevreden waren. We hopen dat jij net zo blij bent met Mrs.Highbrow Hybrid Dye als wij dat zijn. Zodat jij nog beter kunt presteren. 

We hopen dat jij net zo blij bent met Mrs.Highbrow Hybrid Dye als wij dat zijn. Zodat jij nog beter kunt presteren.

Mrs.Highbrow Hybrid Dye Colors

De Verf Met Henna-Effect


Mrs.Highbrow Hybrid Dye is een wenkbrauwverf, maar geeft een henna en/of tattoo-effect. Maar wat is nu precies het verschil met Brow Henna


  • Het effect. Hybrid Dye houdt over het algemeen 7 dagen op de huid en Brow Henna iets langer. 

  • De structuurBrow Henna is een poeder dat je mengt met water of Treatment Enhancer. Hybrid Dye heeft in tegen stelling tot brow henna juist een gelstructuur en meng je met Developer

  • De kleuren. Hybrid Dye wordt over het algemeen als iets warmer ervaren, Brow Henna iets koeler. 

De 6 Kleuren Hybrid Dye

Mrs.Highbrow Hybrid Dye Colors

Mrs.Highbrow Hybrid Dye is er in 6 mooie tinten, van lichtbruin tot bijna zwart. De kleuren zijn ready to use, maar je kunt ze ook met elkaar mengen. Sterker nog, met name Dove en Auburn zijn echte mengkleuren. Om een kleur koeler (Dove) te maken, of warmer (Auburn). De donkere kleuren Espresso en Midnight kun je heel goed gebruiken om andere tinten iets donkerder te maken. 


De verf meng je met de speciale Developer in een verhouding van 1:1 (gebruik voor 1 paar wenkbrauwen ongeveer de grootte van een erwt).
 

Wil je de kleur intenser en een nog betere afdruk op de huid? Gebruik dan de verhouding 2:1, waarbij je twee keer zoveel verf als Developer gebruikt. 

Mrs.Highbrow Hybrid Dye Models & Colors
Bovenste rij van links naar rechts: de kleuren Oat, Dove, Auburn. Onderste rij​​: Choco, Espresso, Midnight. 

Oat: Subtiele Bruintint


De kleur Oat is een mooie lichtbruine, donkerblonde tint. Perfect voor de lichte huid en zeer lichte wenkbrauwen. Let op: Oat geeft een wat mindere afdruk op de huid. Daarom is deze kleur zeer geschikt voor iedereen die de brows niet te donker wil. De kleur is ook ideaal om te combineren met Brow Lamination

Dove: Donker Asblond


Staat prachtig bij blondines die houden van donkere, assige wenkbrauwen. Of iedereen met bruin haar die houdt van koele brows. 

Mix-tip: gebruik Oat om de andere kleuren koeler te maken.

Auburn: Intens Rood


Roodbruine kleur, perfect voor redheads en iedereen die van warmbruine wenkbrauwen houdt.

Mix-tip: gebruik Auburn om de andere kleuren warmer te maken.

Choco: Met Een Vleugje Warmte


Mediumbruine tint die eigenlijk voor iedereen geschikt is. Blondines die van echte donkere brows houden, of getinte types die niet té donker willen.

Espresso: Intens Donkerbruin 


Donkerbruine tint, voor dames en heren met donker tot zwart haar en een (licht)getinte huid.

Midnight: Almost Black


Midnight is een bijna zwarte kleur, speciaal voor de donkere huid. Wenkbrauwhaartjes die al zwart zijn, maak je er natuurlijk niet donkerder mee, maar het zorgt wel voor een duidelijke afdruk op de huid. 

Mix-tip: met een dipje Dove maak je de kleur net iets minder intens.

Hybrid Dye Tube

Hybrid Dye & Brow Lamination


Bij Mrs.Highbrow raden we het af om tijdens - of kort na - het Brow Lamination proces henna te gebruiken. Simpelweg omdat het effect dan vaak too much is. Bij Brow Lamination wil je juist duidelijk die mooie brushed-up haartjes zien, terwijl je bij henna brows een afdruk op de huid wil. 


Wel is het mooi om de haartjes tijdens een Brow Lamination te verven. En dit kan met Mrs.Highbrow Hybrid Dye! De kleur Oat is hier uitermate geschikt voor. Dit is namelijk de lichtste kleur en pakt daarom (zeer) lichtjes op de huid. Ideaal dus tijdens een Brow Lamination behandeling. 

Hou er wel rekening mee dat je dan een kortere inwerktijd aanhoudt voor de Hybrid Dye dan gebruikelijk. Dit komt omdat de haartjes al behandeld zijn en de verf daarom snel zullen absorberen. 

Mrs.Highbrow Master Kit Hybrid Dye Brows