How to • May 02, 2020

Online Cursussen: nu nóg leerzamer

Online-cursus-mrshighbrow-henna-brows

 

Onze online cursussen zijn nu nog leerzamer. Naast uitgebreide theorie, een online toets en instructievideo heb je nu ook een persoonlijke video meeting met onze hoofdtrainer. Voor al jouw prangende vragen.

 

Wij bieden een breed scala aan wenkbrauwtrainingen. Op onze gloednieuwe academie aan de rand van Amsterdam. Maar we hebben ook online cursussen ontwikkeld. Handig voor nu, zodat je vanuit je veilige omgeving aan je skills kunt werken. En om jouw kostbare tijd te besparen, die je straks natuurlijk het liefst besteedt aan jouw klanten. Onlangs hebben wij onze trainingen nóg aantrekkelijker en persoonlijker gemaakt. Tijdens een online training krijg je alle theorie en een instructievideo, maar nu ook een persoonlijk Q&A. Wat dit precies betekent? Via Zoom kun je een uurlang videobellen met head of training Francien. Stel haar al jouw brandende vragen, en krijg direct feedback. Handiger en persoonlijker dan via mail, omdat ze op deze manier jou ook zaken kan laten zien.

Theorie

First things first! Elke cursus bevat 5 tot 8 hoofdstukken theorie. Alle basiskennis die je dient te kennen voordat je een behandeling gaat uitvoeren. Aan het einde van elk hoofdstuk krijg je een korte test van een aantal vragen. Helemaal aan het einde van het theoriegedeelte is er een multiple choice examen. Om jezelf te toetsen of je alles goed hebt begrepen. We raden je aan om onduidelijkheden te noteren. Dat kan dan mooi worden opgehelderd tijdens de Q&A.

Stap voor stap video

Bij elke training bekijk je een tutorial van ongeveer 15 minuten. Hierin wordt stap voor stap de behandeling uitgelegd.

Online-cursus-training-henna-brows

 

Certificaat

Bij elke cursus hoort een certificaat van deelname. Dit krijg je samen met het starterspakket thuisgestuurd. Belangrijk om te weten voor al onze buitenlandse cursisten: omdat wij een Nederlands bedrijf zijn, zijn de cursussen niet geaccrediteerd in bijvoorbeeld de UK. Zie de cursussen vooral als een methode om zelf nóg beter te worden. Of om kennis te maken met onze henna of brow lamination producten, als je bijvoorbeeld al met een ander merk werkt.

 

Coaching

Oefening baart kunst. Na elke cursus moet je dan ook veel meters maken. Wax- of hennaspecialist word je immers niet in één dag. Al doende zullen er ongetwijfeld vragen rijzen. Daarom staan wij altijd klaar om jou te helpen. Wij hebben dit traject verlengd naar maar liefst 6 maanden. Stel ons al je prangende vragen via de app (waaraan je wordt toegevoegd) of mail gewoon je foto's voor feedback.

 

Verschillende soorten online cursussen

Mrs.Highbrow biedt op dit moment 3 verschillende online cursussen aan.

 

1. Waxing & Tinting

De basis! Hierin leer je alles over wax. Wat is het en hoe gebruik je het? We showen je het stappenplan wenkbrauwstyling en vertellen hoe je een intake en nagesprek n voert. De cursus is inclusief instructievideo, Q&A en natuurlijk een certificaat.
Prijs: € 209, inclusief starter kit t.w.v. €179. Meer info.

 

 

2. Henna Brows

Een advanced training. Voor de redelijk ervaren wenkbrauwspecialist dus. Het is namelijk belangrijk dat je eerste de basis weet van hoe je een mooie brow maakt door middel van wax of draad. De cursus is inclusief structievideo, Q&A en natuurlijk een certificaat.
Prijs: €209, inclusief Dyotics Brow Henna starter kit t.w.v. €179. Meer info.

Mrshighbrow-henna-brows

 

 

3. Brow Lamination

Voor iedereen die al ervaring met browstyling heeft, maar graag deze razendpopulaire behandeling wil gaan aanbieden. Inclusief videochat met head of training Francien. En natuurlijk een certificaat.                                                    Prijs: €135, inclusief Brow Lamination starter kit t.w.v. €105. Meer info.

Mrshighbrow-brow-lamination

 

De voordelen van een online training bij Mrs.Highbrow

- Profiteer van onze lange brow ervaring
- Uitgebreide theorie ontwikkeld door Mrs.Highbrow
- Leer alle tips en tricks vanuit huis
- Stap-voor-stap trainingvideo's
- Live Q&A met head of training Francien
- 6 maanden coaching
- Op jouw moment en op je eigen tempo te volgen
- Inclusief starterspakket en certificaat
- De training kan op computer én op mobiel

 

Nog vragen?

Stel ze gerust via hello@mrshighbrow.com. Er wordt doorgaans binnen 2 werkdagen op je bericht gereageerd.