ACADEMY • Mar 22, 2024

Online Cursus Henna Brows & Hybrid Brows

Elijah Cikot (22) van Brow Architecture is ondanks haar jonge leeftijd een ware brow pro. In onze online cursus Henna Brows en Hybrid Brows showt ze haar tricks voor het creëren van de mooiste wenkbrauwen. Plus: wat is nu eigenlijk het verschil tussen beide cursussen?

Wenkbrauwspecialist Elijah Cikot is al langere tijd ambassadeur van Mrs.Highbrow en gebruikt met veel plezier onze producten tijdens haar behandelingen. Rond haar vijftiende ontwikkelde Elijah een grote passie voor wenkbrauwen, en niet veel later merkte ze dat er in haar woonplaats Middelharnis, vlak bij Rotterdam, veel vraag was naar brow behandelingen. Ze besloot in te springen op deze trend en opende haar eigen salon: Brow Architecture

Haar meest geboekte behandeling is Henna Brows en dit is dan ook echt Elijahs specialiteit. Omdat wij zo'n fan zijn van het werk van Elijah, neemt Elijah je mee in alle stappen van het tinting proces in de Online Cursus Henna Brows en Online Cursus Hybrid Brows.

"Voor mij is wenkbrauwstyling een vorm van kunst"

Elijah is een hard werkende power woman die veel ambities heeft. Naast het creëeren van de mooiste wenkbrauwen studeert ze architectuur. Nu zou je denken: dat is toch heel wat anders? Maar Elijah ziet juist de overeenkomst: "Bij beide moet je veel meten, en zowel architectuur en wenkbrauwstyling is voor mij echte kunst."


Het uitmeten van de brows is voor Elijah dan ook uiterst belangrijk om de mooiste wenkbrauwen te creëeren. "Brow Mapping Thread is een must tijdens mijn behandelingen. Ik gebruik het voor elke behandeling en voor elke klant. De brows van sommige klanten meet ik wat gedetailleerder uit dan de ander, afhankelijk van de eigen vorm van de wenkbrauwen en de wensen van de klant."

Brow Mapping Mrs.Highbrow Dyotics henna

Online Cursus Henna Brows & Hybrid Brows: Wat Leer Je?


Tijdens de online cursus Henna brows en online cursus Hybrid Brows van Mrs.Highbrow krijg je een overvloed aan kennis en vaardigheden waarmee je jouw brow game naar een hoger niveau kunt tillen.

  1. Uitgebreide productkennis: Leer alles over de hoogwaardige producten van Mrs.Highbrow, zodat je precies weet welke het beste werken voor elke specifieke behandeling.

  2. Het mengen van de kleuren: Ontdek de geheimen van het mengen van kleuren, zodat je elke keer de perfecte tint kunt creëren die past bij de haarkleur en huidtoon van jouw klanten.

  3. Brow mapping: Leer in de online cursus de kunst van het nauwkeurig bepalen van de vorm en de plaatsing van de wenkbrauwen, zodat je altijd symmetrische en goed gepositioneerde resultaten kunt leveren.

  4. Instructievideo's: Krijg toegang tot stapsgewijze instructievideo's in de online cursus, waarin Elijah je begeleidt bij elke stap van de behandeling.

  5. Tussendoor toetsen: Test jezelf terwijl je leert met tussendoor toetsen die je kennis en begrip onderweg evalueren, zodat je kunt zien hoeveel je al hebt geleerd.

  6. Master Kit: Bestel een online cursus, en ontvang een exclusieve master kit met professionele tools en producten, zodat je direct aan de slag kunt met het toepassen van je nieuwe vaardigheden.

  7. Eindtoets: Sluit de online cursus af met een eindtoets en bewijs dat je alle informatie hebt opgenomen en de vaardigheden hebt verworven om een echte brow pro te worden.

  8. Certificaat: Na succesvolle afronding van de de online cursus ontvang je een digitaal certificaat van Mrs.Highbrow, waarmee je jouw expertise en toewijding aan het vak kunt aantonen.

  9. Insider tips: Ontvang waardevolle insider tips en tricks van de brow experts van Mrs.Highbrow, zodat je je kunt onderscheiden en altijd de beste resultaten kunt leveren.

Het Verschil Tussen De Online Cursussen?

In de online cursus Henna Brows en Hybrid Brows komen veel dezelfde onderwerpen aan bod. Dit komt doordat het aanbrengen van brow henna of hybrid dye eigenlijk hetzelfde proces is. Alleen het product waarmee je werkt is anders. Detheorie van beide cursussen is daarom wezenlijk anders. Krijg je in de online cursus Henna Brows veel informatie over brow henna, de verschillende kleuren en het mixen ervan, in de online cursus Hybrid Brows leer je wat Mrs.Highbrow Hybrid Dye allemaal voor jou en jouw klanten kan doen. 


Wil je dus een gedegen kennis van de producten hebben? Dan is het raadzaam Om zowel de online cursus Henna Brows als online cursus Hybrid Brows te bestellen.

Mrs.Highbrow Henna Brow Master Kit

Luxe Master Kit Henna Brows

De luxe Brow Henna Master Kit van Mrs.Highbrow bevat alles wat jij nodig hebt om de mooiste henna brows te creëeren. In deze luxe box zitten de 6 kleuren Brow Henna, Tint Remover, Skin Prep Lotion, Treatment Enhancer, een pipetje en mengbakje, manual en brochure.

Uit één kit haal je maar liefst 240 behandelingen. 

Luxe Master Kit Hybrid Dye

In de luxe Mrs.Highbrow Master Kit Hybrid Dye zit alles wat je nodig hebt voor het creëren van de mooiste Hybrid Brows: 6 Kleuren Dye, 2 flesjes Developer, Skin Prep Lotion, Treatment Enhancer, Tint Remover, Angled Brush met spoolie, Color Chart and brochure.
Uit één kit haal je maar liefst 240 behandelingen. 

Extra Bestellen: Mapping Thread & Paste

Bestel je een online cursus Henna Brows of Hybrid Brows? Dan zit daar een luxe master kit bij. Wil je - net als Elijah - gebruikmaken van Mapping Thread en/of Contour Paste? Vergeet niet om dit er apart bij te bestellen! 
De Contour Paste breng je overigens het makkelijkst aan met de Highlighting Brush.