WAX • Mar 03, 2024

Snel & Effectief Waxen Met Film Wax Gold

De wax was even uit ons assortiment. Maar de letterlijk gouwe ouwe is weer terug! Film Wax Gold is mild en doeltreffend, en maakt jouw behandelingen nog effectiever. Check de voordelen van de magische gouden parels!

Film Wax Gold is terug van weggeweest en komt hiermee in de plaats van Film Wax Sparkling Blue. De wax is net zo effectief, alleen de kleur is anders.

De wax is super geschikt voor de brows en het hele gezicht. Maar ook het hele lichaam. 

Film Wax Gold heeft ca. 6 seconden nodig om uit te harden. Daarom ook voor de beginnende brow stylist. 

De wax is een zogenaamde Film Wax: supermild, flexibel en neemt praktisch alle haartjes mee. 


Hot Film Wax breng je aan met een spatel nadat je de waxparels hebt laten smelten in een wax heater. Vervolgens stolt de wax en zitten de haartjes stevig vast in de wax. Eenmaal hard geworden, dan trek je de laag wax - mét de haartjes - eenvoudig van de huid. 


Film Wax Gold is vergelijkbaar met Film Wax Sparkling Blue, alleen hebben we deze voorlopig niet meer in ons assortiment. De wax is daarom het perfecte alternatief voor specialisten die snel, doeltreffend en mild willen ontharen. 

1. Supermilde Film Wax

Mrs.Highbrow Film Wax Gold is supereffectief tegen ongewenst haar, maar toch mild voor de huid. Dat komt doordat de hars enkel aan de haartjes hecht en niet aan de huid, waardoor huidirritatie zelden voorkomt. Dit in tegenstelling tot ontharen met strips, waarbij je ook aan de huid trekt bij het verwijderen van de wax, doordat de vloeibare hars ook aan de huid hecht.

2. Voor Brows & Body


Film Wax Gold is ontworpen om niet alleen perfecte wenkbrauwen te creëren, maar ook om ongewenst haar op de bovenlip, oksels en benen effectief te verwijderen. Film Wax Gold maakt het mogelijk om het hele lichaam te behandelen met slechts één product.

Film wax Gold
Als de wax is uitgehard, haal je 'm zo uit de siliconen bucket. In je emmertje doe je nu eventueel andere wax, en de gouden waxschijf bewaar je tot een volgende keer.

3. Pakt Alle Haartjes


Film Wax Gold is in staat om vrijwel alle haartjes mee te nemen. Zelfs de fijne donshaartjes blijven vastzitten in de wax wanneer deze stolt. Wanneer je de wax van de huid verwijdert, worden de haartjes vanaf de wortel meegenomen. 


Sommige klanten hebben echter fijnere donshaartjes die vlakker op de huid liggen, waardoor het mogelijk wat lastiger kan zijn om zelfs de allerkleinste donsharen te verwijderen. In dit geval kan het nuttig zijn om draad te gebruiken of om vooraf talkpoeder op de huid aan te brengen. Dit maakt de haartjes stugger, waardoor de wax beter aan de haartjes hecht.

4. Super Flexibele Wax

De wax is gemaakt op basis van polymeren. Dit maakt Film Wax Gold zeer elastisch en zo is de wax makkelijk aan te brengen over de hele huid. Zodra je de film wax van de huid afhaalt, breekt de wax niet (mits je niet een te dunne laag aanbrengt) en blijven er geen resten achter. 

5. Eyecatcher In Je Salon


Zeg nu zelf: de wax ziet er toch letterlijk schitterend uit? En dat zal ook jouw klanten opvallen. 

6. Lange Uithardtijd

Film Wax Gold heeft een wat langere uithardtijd. Na ca. 6 seconden is de wax hard, wat betekent dat je wat meer tijd hebt om de wax goed aan te brengen. Dat maakt de wax zeer geschikt voor beginnende brow stylisten
Als de wax niet meer aan je vingers plakt, is 'ie ready om van de huid te trekken. Hiervoor heb je geen strip nodig.

Film Wax Gold & Azuleen: De Verschillen

Mrs.Highbrow Film Wax Azuleen is net als de gouden variant een hot film wax. Maar daar waar Film Wax Gold heel geschikt is voor beginnende brow stylisten, is Azuleen vooral geschikt voor ervaren specialisten. Deze wax hoeft namelijk maar zeer kort uit te harden; al na 2-3 seconden is de wax droog en kun je 'm verwijderen. Hierdoor kun je als specialist nog sneller je behandelingen uitvoeren en in een strak schema werken.


Verder is Film Wax Azuleen speciaal voor korte haartjes en stoppels. Daarnaast werkt azuleen, wat gewonnen wordt uit kamille, kalmerend en ontstekingremmend. Hierdoor is de wax bij uitstek geschikt voor de meest gevoelige huid.