TINTING • Aug 10, 2021

Welke Wenkbrauwverf Voor Wie?

Wenkbrauwen verven mrs.Highbrow

Van regular verf tot brow henna. Voor een super natuurlijk effect of strakke en opvallende brows. Wanneer gebruik je welke verf? En wat is het resultaat? 

 

Gewenst resultaat: Een natuurlijk effect

Mrs.Highbrow brow lamination eyebrows wenkbrauwen

Product: LashFX Light Brown of Dark Brown

Voor wie: Wil een klant een natuurlijke look? Oftewel, vindt ze haar wenkbrauwen te licht en wil ze deze een tintje donkerder? Dan is regular verf zoals LashFX of Refectocil de perfecte oplossing. Of gebruik het in combinatie met brow lamination. Want dan wil je ook alleen de haartjes geverfd en niet de huid. 

Hoe: Verf alléén de haartjes en niet de huid. Meng ca. 1 cm verf met 4-5 druppels LashFX developer en mix tot een gelijkmatig papje. Breng aan met een spoolie en niet met een kwast, zodat je echt alleen de wenkbrauwhaartjes verft. Combineer je regular verf met brow lamination? Dan gebruik je wel een kwast om het aan te brengen. 

Hoe lang houdbaar: 5-6 weken

Prijs LashFX: €8.

 

Gewenst resultaat: Lichte schaduw

wenkbrauwen eyebrows verven tinting

ProductLashFX Light Brown of Dark Brown of Bronsun Light Brown

Voor wie: Wil een klant opvallende brows maar niet té? Of wil een vrouw Henna Brows maar is ze eigenlijk nog bang dat het te donker wordt? Verf dan niet alleen de haartjes maar ook de huid met een verf die niet al te lang op de huid blijft zitten. Zo kan ze wennen aan een afdruk op de huid. 

Hoe: Verf de haartjes én de huid en gebruik hiervoor een kwast. Laat 10-15 minuten intrekken. De verf zal tot de volgende douchebeurt op de huid zitten. Gebruik LashFX of een lichte kleur Bronsun. Bronsun blijft tot 7 dagen op de huid, dus gebruik je een donkere tint, dan krijgt de klant wel echt dat henna effect.  

Hoe lang houdbaar: op de huid 1 dag, op de haartjes 5-6 weken

Prijs Bronsun: €15

 

Gewenst resultaat: Afdruk op de huid

henna Brows Mrs. Highbrow dyotics

Product: Dyotics Brow Henna of Bronsun

Voor wie: Voor een intense look, waarbij je de haartjes én de huid meeverf, kies je voor Dyotics Brow Henna. Of kies voor Bronsun in Brown of Dark Brown.

Hoe: Je brengt Dyotics Brow Henna of Bronsun aan met een angled brush of hennakwastje. Verf ook goed ónder de haren. Alle huid moet zijn bedekt. Inwerktijd: 15-20 minuten. De voorzijde verwijder je al na 5-7 minuten voor een ombre effect.

Hoe lang houdbaar5-14 dagen op de huid; 5-6 weken op de haartjes. Bronsun: tot 7 dagen op de huid en 5-6 weken op de haartjes. 

Prijs Dyotics: €21

 

Cursus Henna Brows

Wil je alles leren over brow henna? Bestel dan de online cursus Henna Brows. Voor iedereen die al ervaring met browstyling heeft, maar graag met Dyotics wenkbrauwhenna wil gaan werken. Prijs €189, inclusief Dyotics starter kit t.w.v. €129, nog 6 maanden online coaching en een handgeschreven certificaat.