WAXING • Aug 15, 2024

Voor perfecte brow styling: Mrs.Highbrow Film Wax

mrs.Highbrow film wax sparkling Blue

Stap in de magische wereld van Mrs.Highbrow's film wax assortiment: Gold, Azuleen en Sparkling Blue. Welke is jouw favoriet? Ontdek het hier.

3 Soort Film Wax: de verschillen

Mrs.Highbrow heeft drie soorten Film Wax in het assortiment: Film Wax Gold, Film Wax Azuleen en Film Wax Sparkling Blue. Alle drie de soorten zijn heel geschikt voor het stylen van wenkbrauwen. En zijn zijn super flexibel. Wat zijn verder de overeenkomsten? En de verschillen?

1. Film Wax Sparkling Blue: favoriet van browstylisten.


Film Wax Sparkling Blue geeft niet alleen jouw klant die extra sparkle, maar jou ook! Want naast dat de wax er oogverblindend uitziet, werkt 'ie super precies. Nog meer voordelen?


  • Film Wax Sparkling Blue pakt zowel de grovere haren als de kleinste donshaartjes rondom de brows en is daarom een echte wenkbrauwwax.

  • Ook voor de rest van het gezicht is deze wax erg geschikt. Denk aan de bovenlip of slapen.

  • Zeker voor beginnende brow specialisten is deze wax op basis van polymeren aan te raden. Hij is namelijk iets dikker en heeft 5-6 seconden nodig om op te drogen. Maar ook als je erg perfectionistisch bent of liever iets langer de tijd neemt om de hars goed aan te brengen, is deze wax uitermate geschikt.
FILM WAX sparkling blue mrs.highbrow

2. Film Wax Gold: mild voor huid en haar.

Film Wax Gold is en blijft een bestseller, en deze wax hebben we inmiddels het langst in ons assortiment. Never change a winning formule, dus die houden we dan ook! 


  • De gouden wax is superzacht voor de huid, maar hard voor het haar. Het is een hot film wax en als deze na 5-6 seconden stolt kun je de wax zo van de huid afhalen, zonder strip.

  • Gemaakt op basis van polymeren. Dit maakt de hars zeer elastisch en zo is 'ie makkelijk aan te brengen over de hele huid. Zodra je de wax van de huid afhaalt, breekt de wax niet (mits je niet een te dunne laag aanbrengt) en blijven er geen resten achter.

  • Geschikt voor het hele lichaam. Of het nu gaat om brows, bovenlip, oksels of benen. 
mrs.highbrow film wax gold

3. Film Wax Azuleen: Supersnelle droogtijd.

Ondanks dat de gouden en glanzend blauwe parels fijn werken voor vrijwel elke specialist, ontdekten we dat er ook vraag was naar een wax die nóg sneller droogt. Speciaal voor de ervaren specialisten om efficiënter te werken. Met die redenen is ons achterhoofd heeft Mrs.Highbrow Film Wax Azuleen ontwikkeld.


  • Deze wax is tevens geschikt voor het hele lichaam, maar wat deze wax uniek maakt is dat 'ie na 2-3 seconden al droog is. Daarna kun je ‘m dus al verwijderen. Hierdoor kun je als specialist nog sneller je behandelingen uitvoeren en in een strak schema werken.

  • Voor de Azuleen wax is meer ervaring geboden. Doordat deze hars  zo snel uithardt, is een misser niet snel corrigeerbaar. 

  • Daarnaast is de wax vloeibaarder dan Mrs.Highbrow Film Wax Gold en Film Wax Sparkling Blue, waardoor voorzichtigheid geboden is. Voel je dus zelfverzekerd genoeg om hiermee te gaan werken.
Mrs.highbrow film wax azuleen waxen ontharen harsen

Digitale wax heater

Naast de perfecte wax is een goede heater natuurlijk essentieel. De Mrs.Highbrow Digitale Wax Heater is een echte eye catcher in jouw salon. De heater is geschikt voor alle soorten film wax en heeft een superhandig siliconen emmertje


Het siliconen emmertje is een revolutionair product. Want doordat je de hard geworden filmwax er zo uitduwt, heb je altijd een schone waxpot. Het emmertje kun je ook los bestellen. En wel zo fijn om dit emmertje om de zo veel maanden te vervangen.