HENNA BROWS • Aug 29, 2022

Betere Henna Brows Met Treatment Enhancer

Mrs.Highbrow Treatment Enhancer

Mrs.Highbrow introduceert een nieuw product: Treatment Enhancer. Letterlijk vertaald: verbeteraar van de behandeling. En dat doet het! Niet alleen zorgt het voor een intensere kleur van je Henna Brows, het bevordert ook dat de kleur langer houdt. Maar ook voor Brow Lamination en de Lash Lift is Treatment Enhancer het need to have product. Hoe dan? Dat lees je hier! 
- Door Desi van Dijk 

Dyotics Henna Brows kleurt de wenkbrauwen tot wel zes weken en hecht 5 tot 14 dagen aan de huid. En dit laatste wil je als wenkbrauwspecialist zo veel mogelijk bevorderen. Want hoe langer jouw klanten van hun prachtige Henna Brows kunnen genieten, hoe beter!


Het is dus de kunst om een zo goed mogelijk afdruk op de huid te krijgen. Zeker bij een wat vettere huid vervaagt Brow Henna wat sneller. Daarom introduceert Mrs.Higbrow nu Treatment Enhancer voor een extra boost aan jouw Henna Brows. Door het hennapoeder te mengen met Treatment Enhancer zal de afdruk op de huid intenser worden én langer houden. Bovendien zal de henna beter in de wenkbrauwhaartjes trekken. Of reinig de huid er van tevoren mee. Ook dit zal de kracht van de brow henna versterken. En dat is precies waar jouw klanten voor komen!

Door het hennapoeder te mengen met Treatment Enhancer zal de afdruk op de huid intenser worden én langer houden

Treatment Enhancer: Ook Voor Brow Lamination & Lash Lift


Maar Mrs.Highbrow Treatment Enhancer doet meer. Het is een grondige reiniger die zorgt voor een optimale hechting van de producten die jij gebruikt tijdens je services, zoals Brow Lamination en de Lash Lift.


Mrs.Highbrow Treatment Enhancer is een mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder zout. Door het gebruik van Treatment Enhancer worden vetten en vuil volledig verwijderd. Hoewel een normale make-up remover vaak voldoende lijkt te zijn, neemt Treatment Enhancer alle restjes mee. Oók die van je make-up remover of van bijvoorbeeld Skin Prep Lotion. En dat is erg belangrijk voordat je een behandeling uitvoert. Hierdoor zorg je namelijk dat de werkzame stoffen van een product perfect in de wimpers, brows of huid kunnen intrekken. Je zult zien dat hierdoor een optimaal resultaat wordt behaald. 


Treatment Enhancer gebruik je dus als laatste stap, nádat je de wenkbrauwen of wimpers hebt gereinigd met een oogmade-up remover of een product als Skin Prep Lotion. Alleen Treatment Enhancer gebruiken is niet voldoende.  

Treatment Enhancer gebruik je als laatste stap, nádat je de brows of lashes hebt schoongemaakt met een 'normale' reiniger.

Zó Gebruik Je Treatment Enhancer

Treatment Enhancer Henna Brows

1. Treatment Enhancer & Henna Brows


 1. Maak de wenkbrauwen schoon met Skin Prep Lotion.

 2. Voeg Treatment Enhancer aan je brow henna mix toe: 1 schepje poeder met 12-15 druppels Treatment Enhancer, of doe het 50-50: de helft (warm) water, de helft Treatment Enhancer.

 3. Of doe wat druppels Treatment Enhancer op een wattenschijfje en ga hiermee over de brows.
   
 4. Droog de wenkbrauwen goed.

 5. Nu zijn de wenkbrauwen klaar om te behandelen met Brow Henna.
Treatment Enhancer en Brow Lamination

2. Treatment Enhancer & Brow Lamination


 1. Maak de wenkbrauwen schoon met bijvoorbeeld Skin Prep Lotion.

 2. Draag de klant veel make-up? Gebruik dan eerst nog een make-up remover.

 3. Doe wat druppels Treatment Enhancer op een wattenschijfje en ga hiermee over de brows.
   
 4. Droog de wenkbrauwen goed.

 5. Nu zijn de wenkbrauwen klaar voor een brow lamination behandeling. 
Treatment Enhancer en lash lift

3. Treatment Enhancer & Lash Lift

 1. Reinig de ogen met een eye makeup remover.

 2. Doe wat druppels Treatment Enhancer op een wattenschijfje en ga hiermee over de wimpers.
   
 3. Droog de wimpers goed.

 4. Nu zijn de wimpers klaar voor een Lash Lift behandeling.