Een Blik Op De Lash Lift

Mrs.Highbrow lash elevation lash lift

De Lash Lift is bij de meeste beauty bars niet meer weg te denken van het menu. De populariteit van de behandeling blijft stijgen en de Lash Lift is ideaal om te combineren met een brow behandeling. Hoog tijd om weer even wat extra tijd en info aan de lashes te besteden. 

De Lash Lift is zo een populaire behandeling omdat het de wimpers voor wel 6 weken lift. Een natuurlijke en open blik is hierdoor zo gecreëerd. Het zal je dan ook niet verbazen dat er veel vraag naar is. De Lash Lift is een geweldige en meer natuurlijk alternatief voor wimperextensions. Maar er zijn nog meer voordelen. 

Voordelen Voor Jou

De Lash Lift is een goede toevoeging aan de behandelingen die jij in je salon aanbiedt. Ten eerste is de behandeling ideaal om te combineren met een brow behandeling. De lotions van Lash Elevation hebben namelijk een korte inwerktijd. Zodra de henna aan het intrekken is of de Brow Lamination even op zich laat wachten, kan jij mooi aan de slag met de lashes. Dat zijn dus 2 vliegen in 1 klap. 

Voordelen Voor Jouw Klant

Ook heeft de Lash Lift veel voordelen voor jouw klant. Zo geeft de Lash Lift een natuurlijke uitstraling en wordt een wimperkrultang overbodig. Ook tast het de wimpers niet aan, in tegenstelling tot wimperextensions of een wimperkruller. Dit komt omdat er bij de Lash Lift gebruik wordt gemaakt van zachte siliconen rods en verzorgende producten. Toch is het goed om de behandeling pas te herhalen wanneer de Lash Lift is uitgewerkt om overbelasting van de wimpers te voorkomen. Dit is vaak na 6-8 weken. Daarnaast kan de klant gewoon douchen en zwemmen met gekrulde wimpers (alleen de eerste 24 uur niet). Het tast de krul van de wimpers niet aan. 

Meest Voorkomende Vragen 

Net zoals elke beautyondernemer wil jij het beste voor je klanten. Daarom wil je ook de beste service kunnen bieden en alle ins & outs van het vak weten. Wij hebben de drie meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet. Zodat jij confidently je klanten het beste advies kan geven of hun vragen kunt beantwoorden. 

  1. Is een Lash Lift voor iedereen geschikt? Helaas is niet elke klant geschikt voor een Lash Lift. Als een klant erg korte wimpers heeft, die erg omlaag staan, is een Lash Lift niet mogelijk. Je zal dit voornamelijk zien bij vrouwen met een Aziatische afkomst dat hun wimpers te kort en te recht zijn. 
  2. Mag een Lash Lift gedaan worden tijdens de zwangerschap? We raden het niet aan om een Lash Lift te doen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Hoewel het niet veel kwaad kan, kan de Lash Lift door de hormoonveranderingen minder goed pakken. 
  3. Wat zijn nazorgtips? Het is belangrijk om je klant nazorgtips te geven. Zo bied je service totdat ze thuis is. Geef haar daarom een spoolie mee, waarmee ze haar wimpers thuis regelmatig door kan kammen. De eerste 24 uur mag ze geen oogmake-up dragen en is het belangrijk dat wimpers niet nat worden. Dus geen haar wassen, naar de sauna of intensief sporten. Mrs. Highbrow heeft handige flyers met daarop de nazorginstructies die je aan jouw klant kan meegeven (omgerekend €0,15 per stuk). 

Cursus Lash Lift 

Wij bij Mrs. Highbrow brengen graag onze kennis naar jou over. Daarom bieden wij een unieke online cursus aan en leer je alle tips & tricks comfortabel vanuit huis. De cursus is geschikt voor elke beautyfan die enige affiniteit heeft in het vakgebeid en deze razendpopulaire behandeling wilt gaan aanbieden. Ook als je nieuwsgierig bent naar Lash Elevation is deze cursus ideaal om je kennis te laten maken met het merk. De cursus Lash Elevation is te bestellen zonder Starter Kit voor € 69,00 of inclusief Starter Kit voor € 149. De online cursus is ideaal omdat je kan starten wanneer het jou uitkomt, je onbeperkt toegang hebt en je na afronding van de cursus een handgeschreven certificaat ontvangt. Daarnaast is Mrs. Highbrow altijd bereikbaar als je met brandende vragen zit of als je jouw werk met feedback wilt laten beoordelen. 

Lash Lift Kit

De Starter Kit van Lash Elevation is ideaal omdat hier alle producten in zitten die je nodig hebt om een Lash Lift te doen. Daarnaast is de Starter Kit scherp geprijst. Wel zo fijn om jouw optimale winst hier uit te halen. Wat zit er allemaal in? In de Starter Kit zit de Lifting Lotion, Setting Cream, Conditioning Cream en ook de Adhesive plus de lifting tools en de rods. Daarnaast zit er ook een instructiefolder in de Kit waar alle stappen heel duidelijk uitgelegd zijn. Handig; alles in één kit!

Nieuwsgierig naar Lash Elevation? Klik dan snel door naar alle producten van Lash Elevation!