airbrush brows • Feb 16, 2024

Alles Over Airbrush Brows: Dé Trend Van 2024

Mrs.Highbrow airbrush brows

Het kan je niet zijn ontgaan! Airbrush Brows domineren Instagram totaal en ze hebben de beauty wereld volledig in hun greep. Ben jij ook zo benieuwd naar Airbrush Brows en wil je er alles over weten? Lees dan vooral verder!

Je hebt het vast ook al gemerkt: sinds een paar weken domineren Airbrush Brows Instagram! Het is zeker niet nieuw, maar ineens hebben tal van brow stylisten deze trend opgepikt, en de resultaten van deze Airbrush Brows zijn verbluffend. 


Met Airbrush Brows kun je nauwkeurig en geleidelijk de perfecte kleur opbouwen, waardoor je volledige controle hebt over de intensiteit. Of je nu gaat voor een subtiele en natuurlijke look of een meer gedurfde en dramatische stijl, met Airbrush Brows kun je aan al je wenkbrauwverlangens voldoen. 


Als trendsetter in de brow wereld heeft Mrs.Highbrow deze techniek direct opgepikt. Maar voordat we hier meer over vertellen, de belangrijkste redenen om Airbrush Brows aan te gaan bieden.

4 Redenen Om Airbrush Brows Aan Te Gaan Bieden

Maar eerst de hamvraag: waarom zou je aan Airbrush Brows beginnen? 

1. Verrassende Behandeling
Als brow specialist is het belangrijk én leuk om constant vernieuwend te zijn en jezelf uit te dagen. Dit kan door bestaande technieken te verfijnen of nieuwe behandelingen aan te gaan bieden. Airbrush Brows bieden die letterlijk frisse wind, en het is superleuk om te doen. En ook klanten vinden het maar wat leuk om nieuwe behandelingen uit te proberen. Zeker Airbrush Brows heeft echt iets magisch.


2. Een Prachtig Ombre Effect 
Met Airbrush Brows kun je niet alleen perfect gevormde wenkbrauwen creëren, maar ook een prachtig ombre-effect bereiken. Deze unieke techniek stelt je in staat om een geleidelijke overgang van lichte naar donkere tinten te creëren, waardoor de wenkbrauwen er natuurlijk en vol uitzien.


Het geheim achter het ombre-effect ligt in de laagjes die je met Airbrush Brows kunt opbouwen. Door de vloeibare kleurstof met het airbrush apparaat laagje voor laagje aan te brengen, kun je de intensiteit beheersen en subtielere tinten aan de voorkant van de wenkbrauw creëren. Naarmate je naar de achterkant van de wenkbrauw gaat, kun je de kleur geleidelijk verdiepen, wat resulteert in een prachtige overgang van licht naar donker.


3. Supersnel en Efficiënt
Zodra je de airbrush techniek onder de knie hebt, sta je versteld van de snelheid waarmee je kunt werken. De airbrush is een geweldig hulpmiddel dat zorgt voor een gelijkmatige applicatie van de verf, waardoor je veel efficiënter kunt werken dan bij traditionele methoden. Dit betekent dat je als brow specialist niet alleen meer klanten kunt bedienen, maar ook meer winst kunt maken in dezelfde tijd.

4. Precies De Juiste Intensiteit
Een van de voordelen van Airbrush Brows is dat je in dunne lagen kunt werken. Dit stelt ons in staat om een mooie basis te leggen voor de wenkbrauwen. Door laagje voor laagje de kleur op te bouwen, kun je precies de gewenste kleur, vorm en intensiteit bereiken.


5. Superstrak Resultaat

Met Airbrush Brows kun je een super strak resultaat behalen, vergelijkbaar met permanente make-up (pmu). Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van sjablonen, die zorgen voor een nauwkeurige en perfecte vorm van de wenkbrauwen.
Het gebruik van sjablonen bij Airbrush Brows stelt brow specialisten in staat om consistentie en precisie te bereiken in hun werk. De sjablonen hebben voorgevormde vormen en lijnen die passen bij verschillende wenkbrauwstijlen, zoals een gestileerde boog of een strakke hoekige vorm. Door het sjabloon op de huid te plaatsen en de airbrush techniek toe te passen, kan de verf gelijkmatig en exact binnen de sjabloonlijnen worden aangebracht.


Airbrush Brows Met Mrs.Highbrow

Als pionier in de wenkbrauwindustrie kon Mrs.Highbrow niet achterblijven, en we hebben deze nieuwe trend omarmt. Zo hebben we een speciale Airbrush Developer laten ontwikkelen voor het mixen met PowerStain. Op die manier wordt je verf lekker vloeibaar, zodat 'ie geschikt is voor de airbrush machine. En er is een cursus Airbrush Brows. In samenwerking met niemand minder dan Nina Nurian van Nurian Brow Experts & Academy. 


Liquid Dye

We krijgen vooral veel vragen over onze PowerStain. Deze liquid Dye, die we onlangs lanceerden, is supergeschikt voor Airbrush Brows. Waarom: omdat 'ie zo vloeibaar is.

PowerStain is verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren. Alle tinten zijn ready-to-use, maar je kunt ze ook met elkaar mengen. Voeg een druppel Velvet Noir toe om een kleur koeler en intenser te maken. Met Desert Sand vlak je de andere kleuren iets af. 

Airbrush Developer

Airbrushen gaat dus alleen met een zeer vloeibare substantie, zo vloeibaar als melk. Daarom is de liquid PowerStain van Mrs.Highbrow hier zo geschikt voor. Maar meng de verf wel met de speciale Airbrush Activator, en niet met de creamy variant. De beste verhouding is 2 druppels PowerStain met 1 druppel Airbrush Activator.

airbrush brows machine

Airbrush Brows Apparaat

Voor het creëren van de perfecte Airbrush Brows heb je een Airbrush Apparaat nodig. Hetzelfde apparaat dat wordt gebruikt voor airbrush make-up. Er zijn veel goedkope apparaten op de markt, maar het belangrijk om een product van goede kwaliteit te kiezen waarmee je met de juiste druk Airbrush Brows kunt zetten.


online cursus airbrush brows

Cursus Airbrush Brows

Ben je klaar om de kunst van Airbrush Brows onder de knie te krijgen? De online cursus Airbrush Brows is speciaal ontworpen om jou de geheimen van perfecte Airbrush Brows te onthullen, en is in samenwerking met niemand minder dan brow expert Nina Nurian van Nurian Brow Experts
Ontdek de juiste technieken, leer hoe je de vorm en kleur van de wenkbrauwen perfectioneert, en verras jouw klanten met verbluffende resultaten.